NEWS DETAIL

Radionica o mirnom rešavanju radnih sporova

Ministarstvo nastavlja aktivno da pomaže

Novi magazin- Regionalna godišnja konferencija

Republička agencija za mirno rešavanje radnih sporova ima vodeću ulogu u procesu harmonizacije odnosa na relaciji zaposleni – poslodavac – država, kao jedina specijalizovana institucija za radno-pravne sporove, izjavio je ministar Đorđević i dodao da kao takva ima punu podršku Ministarstva i predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić.

.....Nastavi čitanje
Read all: http://novimagazin.rs/vesti/djordjevic-na-regionalnoj-konferenciji-za-rukovodioce-agencije-za-mirno-resavanje-radnih-sporova

RTV - Sudski veštaci i u mirnom rešavanju sporova

TV Kopernikus-Predstavljen rad Agencije za mirno rešavanje sporova

Republicka agencija za mirno resavanje radnih sporova sa predstavnicima reprezentativnih sindikata i predstavnicima poslodavaca su organizovali sastanak na kojem je predstavljen projekat za mirno resavanje radnih sporova, kao i njihovo unapredjenje u praksi.

Read all: http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=241832

Srbija danas - Drugi interaktivni seminar u 2017. godini

Vlada Srbije će u narednom periodu dati veći značaj radu i transparentnosti Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova kako bi svi zaposleni i poslodavci u zemlji mogli da se upoznaju sa rezultatima rada njenih miritelja i arbitara, rekao je danas ministar za rad Zoran Ðorđević.

Read all: https://www.srbijadanas.com/biz/vesti/veca-podrska-vlade-srbije-u-resavanju-radnih-sporova-2017-09-22

RTV Pink – Jutarnji program – FŠV Goša

RTS – Izbegnut štrajk u "Karneksu", zaključen sporazum

Početak štrajka u Industriji mesa "Karneks" iz Vrbasa, koji je bio planiran za 15. avgust, otkazan je pošto je spor između poslodavca i zaposlenih rešen mirnim putem posredstvom Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova.

Read all: http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/ekonomija/2835450/izbegnut-strajk-u-karneksu-zakljucen-sporazum.html

TV Pink – Mile Radivojević