Активности

63. Mеђународни београдски сајам књигa

22. 10. 2018.

Републичка агенција за мирно решавање радних спорова ове године учествује на 63. Mеђународном београдском сајму књигa. Уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, на штанду тог министарства, представници Агенције ће на свом информативном пулту свакодневно информисати посетиоце о надлежностима и пракси Агенције.

Посетиоци ће добити и прецизне информације о индивидуалним и колективним радним споровима који се могу решити у поступку пред Агенцијом.

Такође, у уторак 23. октобра, у 10 часова, у хали 3А Београдског сајма, на штанду Министарства за рад, запољшавање, борачка и социјална питања, Агенција ће одржати  округли сто на тему „SOS Mobing“ телефонске услуге Републичке агенције за мирно решавање радних спорова на којој ће говорити директор Агенције Миле Радивојевић, Олга Вучковић Кићановић и миритељи и арбитри Дејана Спасојевић Иванчић и Вера Кондић.

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања представиће се на 63. Mеђународном београдском сајму књигa под геслом Ј=ДНАКИ у хали 3А, а све у циљу представљања и информисањa јавности о надлежностима, услугама и активностима које у оквиру овог ресора нуде ради унапређења квалитета живота свих грађана.

Позивамо Вас да својим присуством подржите наш округли сто у уторак 23. октобра, у 10 часова, као и иницијативе Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и непосредним залагањем допринесете даљој афирмацији принципа једнакости.