Активности

Представљање Агенције у Комори италијанско - српских привредника

14. 09. 2018.

У четвртак, 13. септембра 2018. године, Комора италијанско – српских привредника организовала је радни доручак коме су присуствовали министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања господин Зоран Ђорђевић, Њ.Е. амбасадор Италије у Београду господин Карло Ло Кашо, председник коморе италијанско - српских привредника Ђорђе Маркеђани, први секретар амбасаде господин Матијас Клејва, директор Републичке агенције за мирно решавања радних спорова, Миле Радивојевић, затим чланови тима министра Бојана Станић, Стеван Ђуровић, Марина Фуртула и многи други.

Након поздравних речи амбасадора Италије, председника коморе италијанско - српских привредника господина Маркеђанија, присутнима се обратио министар Зоран Ђорђевић који је представио надлежности министарства и говорио о будућим плановима који се тичу измена и допуна постојеће правне регулативе.

Директор Агенције Миле Радивојевић је представио делокруг рада Агенције и могуће правце сарадње, а у интерактивној дискусији са представницима компанија, разматрана су разна питања и проблеми са којима се сусрећу радници и послодавци у свакодневном пословању, а тичу се постојећег законског оквира.

Цео догађај протекао је у радној атмосфери и интерактивној дискусији.